WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Futsal Chatelineau  7 - 8  (3-2)

DATUM 12-04-2013  21:15

DOELPUNTEN 2’ Salhi (0-1), 8’ Diogo (0-2), 10’ Papanicolaou (1-2), 15’ Willems (2-2 en 3-2), 23’ Rahou (3-3), 25’ Diogo (3-4), 27’ Salhi (3-5), 28’ Diogo (3-6), 29’ Willems (4-6), 32’ Diogo (4-7), 33’ Kaddouri (5-7), 34’ Chaibai (5-8), 35’ Kaddouri (6-8) en 37’ R. Dahbi (7-8).

VERSLAG De traditie wil dat Hasselt tegen Châtelineau meestal een dijk van een wedstrijd neer zet. Dat was vrijdag niet anders: echt verwennerij van de opgekomen kijkers. Châtelineau zette Hasselt meteen onder druk Doelman Durot moest zich na de 0-2 toch gewonnen geven. Niels Willems presenteerde Papanicolaou de 1-2 en scoorde er twee op een rij waardoor met 3-2 van kamp gewisseld werd. En Hasselt ging door. Eerst redde Rahou de meubelen en vervolgens voorkwam doelman Durot tot tweemaal toe de 4-2. In vijf cruciale minuten zouden de bezoekers na de rust orde op zaken stellen. Zij wijzigden de stand in een 3-6 voorsprong. Hasselt verweert zich en blijft met een leeuwenhart er voor gaan. Met resultaat ook. De verdiende gelijkmaker bleef echter uit omdat Willems een tienmeter niet kon verzilveren en doelman Durot er ander over besliste.